U Istri surfali na divljim valovima posljednji put viđeni ispred umaške luke, jedan navodno pronađen

Prema posljednjim neslužbenim informacijama umaških ribara jedan od nestalih surfera je pronađen dok će se za drugim potraga nastaviti ujutro. Centar za traganje i spašavanje nije mogao potvrditi informaciju.

Dva mladića koja su se danas poslijepodne, unatoč orkanskom jugu, odlučila na jedrenje na dasci u blizini svjetionika u Savudriji, nestala su.

Posljednji put su viđeni na moru ispred umaške luke. Zbog velikih valova i vjetra nije bio u mogućnosti isploviti ni jedan brod u potragu za njima, a pretraživanje obale nije do mraka dalo rezultata, saznajemo od umaških ribara, piše iPress.

Potraga se nastavlja ujutro

Centar 112 potvrdio je da surferi do mraka nisu pronađeni te da se pretraživala obala jer je moguće da su se mladići dokopali čvrstog tla. Središnjica za traganje i spašavanje nastavlja potragu sutra ujutro a moguće je da će ribarski brodovi moći krenuti u potragu.

Ekskluzivnu fotografiju dva surfera, vjerojatno posljednju snimljenu nakon što su se odlučili otisnuti na adrenalinsko jedrenje, RTL-ovom portalu iPress poslao je Saša Košutić.

MORH se uključuje u potporu zbog nevremena na moru

Facebook Komentari