Vjerodostojno: Jandroković u Osječko-baranjskoj županiji sve nazočne uvjeravao da su on, Plenković i ekipa Hrvati i katolici

Za politički i svjetonazorski dio u Osječko-baranjskoj županiji, piše Jutarnji, bio je zadužen predsjednik Sabora i glavni tajnik stranke Gordan Jandroković, koji je istaknuo kako je HDZ “ozbiljna politička stranka u Hrvatskoj i jedina koja se može ozbiljno nositi sa izazovima vremena, jedini kapacitirani za rješavanje naslijeđenih problema kao što su Agrokor, Ina, Petrokemija… Isto tako imamo što ponuditi kao viziju razvoja”.

– HDZ provodi reforme. Bit ćemo i jesmo stranka desnog centra. Postoje političke snage i neki tipovi koji dovode u pitanje jesmo li mi dovoljno Hrvati, katolici, brinemo li se dovoljno o interesima RH. Od prvoga dana naš je zadatak bila briga za hrvatske nacionalne interese i odradili smo sve što je bilo u našoj viziji. Briga za Hrvatsku, tradicionalne vrijednosti u kojima su obitelj, vjera i nacija dio su programa HDZ-a. Onima koji nas napadaju postavio bih pitanje imaju li oni programe za hrvatsko gospodarstvo, međunarodni položaj RH, rješavanje infrastrukture, strukturne reforme? Osim uvredljivih i ružnih napada na račun HDZ-a i njezina vodstva ne čujemo nikakve konstruktivne prijedloge takvih političara kako vide Hrvatsku – poručio je Jandroković, dodajući i kako su čitavim nizom primjera dokazali i kako se “itekako brinemo o državnim interesima, dignitetu Domovinskog rata i statusu hrvatskih branitelja”.

– Posebno nas iritira da nam se broji jesmo li dovoljno Hrvati i dovoljno katolici. Treba jasno i precizno reći da jesmo – zaključio je Jandroković, prenosi Jutarnji.

Zastrašujući Plenkovićevi pogledi na demografsku katastrofu: Ljudi se iz Hrvatske iseljavaju zato što mogu, a komparativna prednost za strane ulagače su naše male plaće

Facebook Komentari