Policija: Pucnjava na Vukovarskoj ne dovodi se u vezu s događajem u Vukomercu 12. rujna 2018.

Ilustracija

Kod križanja Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu u petak navečer došlo je do pucnjave, a policija je u subotu objavila priopćenje vezano za ovaj događaj.

“Jučer, 21. rujna oko 20.40 sati, na raskrižju Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića došlo je do međusobnog sukoba u kojem je sudjelovalo više osoba. Na raskrižje su došli s dva osobna vozila gdje je iz osobnog vozila marke Seat bosanskih nacionalnih oznaka 32-godišnjak pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 30-godišnjaka koji se dovezao osobnim vozilom marke Audi mađarskih nacionalnih oznaka. Ozlijeđeni 30-godišnjak sam je potražio liječničku pomoć u Klinici za traumatologiju, a 32-godišnjak je u službenim prostorijamana na kriminalističkom istraživanju. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja ćemo Vas dodatno obavjestiti” stoji u priopćenju zagrebačke policije.

“Vezano za natpise u pojedinim medijima ovaj događaj ne dovodi se u vezu s događajem u Vukomercu 12. rujna 2018.”, kažu iz policije.

Policija: Pucnjava na Vukovarskoj ne dovodi se u vezu s događajem u Vukomercu 12. rujna 2018.

Podsjetimo, nakon sinoćnje pucnjave načelnik VIII. policijske postaje Drago Barišić izjavio je kako je nekoliko osoba uhićeno, a iz Klinike za traumatologiju potrvrdili su da su zaprimili pacijenta s prostrijelnom ranom.

Opet pucnjava u Zagrebu

Share This Article