Neovisni za Hrvatsku podižu prijavu protiv gay Nijemaca koji su snimili pornić u okolici Zadra: I da, proglasite nas desničarima i homofobima to je vaša standardna i učinkovita obrana…

Stranka Neovisni za Hrvatsku predsjednice Brune Esih i političkog tajnika Zlatka Hasanbegovića odlučila je podići prijavu protiv gay Nijemaca koji su snimili pornić u okolici Zadra.

U travnju je, kako je pisala Slobodna Dalmacija, na otoku Pagu snimljen pornofilm “Izađite iz ormara” pod redateljskom palicom dvojice Nijemaca iz Berlina, 26-godišnjeg Juliana Blesha i 33-godišnjeg Tima Blessa, što je razbjesnilo članove zadarskog ogranka stranke Neovisni za Hrvatsku, što obrazložavaju u dopisu upućenom medijima koji Slobodna prenosi u cijelosti.

Tim i Julien snimili gay pornić na Pagu: Sve je krenulo od sastanka s jednim urednikom hrvatskih novina…

‘Njemački par ovo je ljeto posjetio i Hrvatsku gdje su također snimili pornić pod nazivom “Izađi iz ormara u Hrvatskoj”. Pornić su snimili u prirodi, a sudeći prema krajolicima iza njih, to se odvijalo negdje u okolici Zadra.

Točnije snimali su svoj film na Pagu na plaži usred bijela dana i prema informacijama koje imamo bez ikakvih dozvola i dokumentacije koje su im za to potrebna. Što rade institucije? Jedno veliko ništa. Gospoda su u posjetu 23. travnja najavili što će uraditi u sljedećem posjetu.

Zašto su zakoni nevažeći za sve jednako, zašto su neki povlašteni i zaštićeni? Zašto je nekome pod krinkom ugroženosti, dopušteno sve, a jednome iznajmljivaču jer je sam odlučio koga će primiti u SVOJ apartman ili neće prijete kazne, dobiva kaznene prijave i pokušava ga se diskriminirati u društvu? Zašto zadnjih dana osoba hoda gradom doslovno gola bez sankcija, nitko ne želi reagirati jer znaju kakve su posljedice i kakvu moć manjina i njihove udruge imaju u našem društvu. Tko može dati odgovore na ova pitanja?

Puno zašto u ovako kratkom tekstu, a nijedan odgovor osim osude nas nećemo dobiti ni MI niti ONI u čije ime pitamo i koje mi predstavljamo.

I da, proglasite nas desničarima i homofobima to je vaša standardna i učinkovita obrana kad vam se na fin i pristojan način postave pitanja. Zakoni u RH moraju vrijediti za sve jednako! – poručuju Neovisni za Hrvatsku NHR Zadar, piše Slobodna.

Facebook Komentari