VIDEO Žestoko u Saboru, Jovanović: Pri posjeti Uljaniku bila važnija vam je bila frizura – Plenković: Dosta mi je više slušati vas koji govorite neistine umjesto da zahvalite što oba brodogradilišta rade

“Niti je SDP sitan niti smo grintavi, svi imamo svoje probleme, ali ćemo ih riješiti bez vašeg podbadanja”, poručio je Plenkoviću SDP-ov Željko Jovanović. Kazao je da je premijeru pri posjeti Uljaniku bila važnija njegova frizura pa zato nije stavio kacigu na glavu.

“Da li je zdravstvo kvalitetnije zahvaljujući naporima vas i ministra Kujundžića?”, upitao je Jovanović.

“Ta jedna difamacija i govorenje neistina o Uljaniku, je toliko bahata, bezobrazna i nevjerojatna. Otišli smo u Pulu, imali sjednicu Vlade, otišli u Uljanik, razgovarali sa sindikatima i radnicima, primili smo ih ovdje kada su tražili svoje plaće. Dvije plaće za srpanj i kolovoz za radnike, tko ih je našao gospodine Jovanoviću? Jeste li ih vi našli? Dosta mi je više slušati vas koji govorite neistine umjesto da zahvalite što oba brodogradilišta rade zahvaljujući nama, a ne vama”, odgovorio je Plenković.

Jovanović odgovorom nije bio zadovoljan, a sa svojim kolegama razvio je i transparent na kojem su pobrojani “grijesi Milana Kujundžića”.

“Moj kolega je naručen na pregled 2021. godine. Jedino što činite je rehabilitirate ustaštvo, rehabilitirate ratne zločince koji ne čekaju ni trenutka da odu u toplice, a građani čekaju godinama. Zašto niste učinili ništa da mladi ostanu u Hrvatskoj? Sram vas bilo, sve skupa. Sramite li se za laži koje ste izgovorili sada ovdje i za ministra koji pljuje po svojim kolegama?”, rekao je Jovanović, prenosi N1.

Facebook Komentari