Kaos u zagrebačkom Vukomercu u blizini osnovne škole, obračun u kojem je korišten kalašnjikov, djeca bježala s igrališta

Policija je zaprimila više dojava građana o pucnjavi u zagrebačkoj četvrti Vukomerec u Porečkoj ulici u srijedu oko 19 sati. Za sad nemaju službenih saznanja o ozlijeđenima.

“Danas, 12.rujna oko 19 sati zaprimljeno je nekoliko dojava građana da se u Porečkoj ulici čuju pucnjevi. Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici te je zasad utvrđeno da je nepoznati počinitelj pucanjem iz vatrenog oružja oštetio nekoliko automobila i kuću, a ozlijeđenih osoba nema. U službene prostorije je dovedena jedna osoba, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje”, priopćeno je iz policije.

Očevici govore o obračunu, koristio se i kalašnjikov u blizini osnovne škole, djeca su bježala s igrališta i sklonila se u školu….

Na terenu je i specijalna policija, a nepotvrđene informacije govore o jednoj ranjenoj ženskoj osobi, što je policija zasad opovrgnula, ali je potvrdila da su propucani automobili a mecima je oštećena i jedna kuća.

Vidjeli smo Hitnu, klincima su u školi rekli profesori da su dvije osobe propucane. Njih su onda kroz stražnji izlaz puštali van, nakon što je stigla policija. Sada su rotirke tu, barikada je postavljena. Mislim da su svi klinci napustili školu, roditelji su su došli po njih. Koliko čujem, sukobljeni muškarci su htjeli pucati i po policiji”, kaže za Vijesti.hr svjedokinja s lica mjesta.

Policija utvrđuje okolnosti pucnjave, a više detalja znat će se nakon očevida.

Facebook Komentari