Strava na pulskoj Ribarnici: Nezadovoljna zbog stare ribe vratila se na štand i bacila kiselinu, među ozlijeđenima i jedna djevojčica

Ilustracija

Strava u Puli. Oko 10:30 sati na pulskoj Ribarnici jedna je žena bacila na štand nepoznatu tekućinu za koju se sumnja da je solna kiselina, izvijestili su za DNEVNIK.hr iz Istarske policije.

Četiri su osobe zatražile liječničku pomoć, a neslužbeno se doznaje da su među ozlijeđenima majka (44) i kći (10) koje rade na štandu. Ozlijeđena je još jedna osoba koja je bila pokraj štanda te počiniteljica stara 80 godina. Kako se doznaje, nitko nije teže ozlijeđen.

Na ribarnicu je stigla hitna pomoć, a u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Neslužbeno se doznaje da je razlog incidentu to što joj je navodno prodavačica prodala staru ribu, piše Glas Istre.

Svjedokinja napada za 24 sata izjavila je kako je napadačica kupila svježu ribu i otišla, ali se ubrzo vratila. ”Žena je psihički bolesna vjerojatno. Kupila je svježu ribu i otišla kući. Potom se vratila i napala ih solnom kiselinom. Ovo je kao da živimo u Teksasu.”

”Uletjela je s vrećicom sa solnom kiselinom. Moja kći ju je odgurnula, a ona je vikala je k**vo, moram ići popiti terapiju, pusti me. U kojem svijetu mi živimo? Hoće li ta žena sutra doći s nožem, s bombom…? Ja svoje dijete ne puštam više da ovdje radi. Dobili smo tablete za smirenje, u šoku sam. Kći mi je na hitnoj, na obradi”, rekla je majka napadnute 10-godišnjakinje.

Facebook Komentari