21.3 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Evo što je Božo Petrov odgovorio Ivici Todoriću na optužbe da ga...

Evo što je Božo Petrov odgovorio Ivici Todoriću na optužbe da ga je uništila državna mafija

Predsjednik Mosta Božo Petrov osvrnuo se na kritike koje mu je uputio Ivica Todorić.

Na pitanje kako je Ivica Todorić rekao da je Božo Petrov pet, šest puta tražio sastanke s njim, čelnik MOST-a je kazao: “Bilo je jasno da je gospodin Todorić došao u vladu tražiti novac jer je sam priznao da tvrtka ne funkcionira dobro i da gotovo i nije više vlasnik tvrtke. U trenutku kad se izruči Hrvatskoj pozivam ga da bude jako hrabar, on najbolje zna što se događalo i koji su političari bili u sprezi s ekonomijom, neka otvori bilježnicu i učini dobro za Hrvatsku.”

Todorićeve optužbe kako je rekao da ga treba likvidirati kao i sam Agrokor, Petrov odbacuje. “Nema smisla to komentirati”, kazao je u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Za kraj istaknuo je kako prosječan čovjek zna tko je tko u hrvatskoj politici. “Zna se tko je dva puta, a to je Most, ostavljao fotelje i beneficije za čast i obraz, a znaju i koji političari bi rođenu majku prodali za jednu fotelju. Znaju ljudi tko je tko”, rekao je Petrov.

Evo što Plenković kaže na Todorićeve tvrdnje da je na čelu državne mafije koja mu je otela Agrokor

Todorić Bagi objasnio tko ga financira u Londonu, kaže da ga je uništila državna mafija: Kad sam došao na tajni sastanak i kad sam tamo vidio Zdravka Marića, smračilo mi se

Todorić složio grafike: Pred Vama je cjelovita analiza i mreža sudionika uključenih u zasigurno najveću pljačku u ovom dijelu Europe, ikada

Najnovije

Još iz rubrike