Strava na Ilici: Mladi Kamenički skupim Mercedesom prouzročio je sudar, djevojka je ispala na cestu pod drugi automobil…..

Laura Stelio (22) poginula je sinoć u 21.15 sati u teškoj prometnoj nesreći u Ilici kad je kao suvozačica u Mercedesu ispala iz automobila. Preminula je na mjestu, a preko nje je prešao i drugi automobil s kojim se Mercedes sudario.

Njezina majka, s kojom je živjela, je u potpunom šoku. I sama je nedavno imala zdravstvenih tegoba pa je Laura brinula o njoj.

– I dalje ne možemo vjerovati da je ona poginula u toj prometnoj. Pa nedavno je završila preddiplomski studij na jednom privatnom veleučilištu u Zagrebu. Tek je počela živjeti – rekli su za 24 sata prijatelji stradale djevojke.

Dodali su da je tragedija veća jer je Laura za tri tjedna trebala napuniti 23 godine. Tome se silno veselila, kažu nam, no sada je iza svega ostala samo neizmjerna tuga.

U kakvom je odnosu Laura bila s Marinom Kameničkim (20), njezini prijatelji nisu znali odgovoriti jer ga nisu poznavali.

Njezino tijelo prevezli su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na zagrebačkoj Šalati. Nakon obdukcije predat će je obitelji kako bi je mogli pokopati.

Dvije osobe poginule, tri su ozlijeđene

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 21.15 sati na zagrebačkoj Ilici kraj kućnog broja 432, dvije su osobe poginule, a tri su ozlijeđene, od kojih je jedna zadobila ozljede opasne za život.

Kako je priopćila zagrebačka policija ne navodeći identitet sudionika nesreće, težak sudar izazvao je 20-godišnji vozač Mercedesa C63 AMG zagrebačke registracije, koji je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom. Iz više neslužbenih izvora Jutarnjem je potvrđeno je da je riječ o 20-godišnjem Marinu Kameničkom.

Na mjestu je poginula suvozačica iz Mercedesa AMG, 23-godišnja Laura Stelio., te iz Opel Astre nešto starija ženska osoba čiji identitet policija tek treba utvrditi. Naime, vozač Astre, 57-godišnji D. B. A., zadobio je ozljede opasne za život te je kolima Hitne pomoći u besvjesnom stanju prevezen u bolnicu.

Lakše je ozlijeđena i putnica iz Renault Clija, 24-godišnja K. B., a vozač tog auta I. G. prošao je bez ozljeda. Vozač sportskog Mercedesa Marin Kamenički u nesreći je zadobio lakše ozljede te je hospitaliziran u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

VIDEO Tko je mladić iz stravičnog sudara na Ilici: Vodio udrugu za promicanje prometne kulture, Todorići mu bili prvi susjedi…

Vozač Opel Astre D. B. A. ipak je bolje nego što se mislilo u početku. Nakon prijema u KBC-u Sestre milosrdnice, smatralo se da je u životnoj opasnosti te je na ljestvici od 1 do 15 njegovo stanje bilo 3, što je kritično.

Ipak, dan kasnije iz bolnice su potvrdili da je pacijent stabilno i polako se budi. Ipak, ozljede su teške.

– Pacijent je stabilno i polako se budi. Što je najvažnije, glava mu je pošteđena, no ima druge teške tjelesne ozljede. Riječ je o zdrobljenom toraksu, slomljeno mu je osam desnih rebara i jedno lijevo rebro. Ima prijelom desne patele i desnog skočnog zgloba – kaže ravnatelj Mario Zovak i dodaje da ima puno lomova, ali unutarnji organi su sačuvani. Također navodi kako je trenutačno najvažnije da nema krvarenja u mozgu niti krvarenja velikih krvnih žila.

Oporavak će trajati dugo, ali smo optimistični.

– Pacijent je i dalje na intenzivnoj njezi i na respiratoru je, a oporavak od lomova trajat će dugo. No što se životne ugroze tiče, itekako smo optimistični – navodi Zovak.

Zagrebačka policija objavila detalje stravične nesreće s poginulima u Zagrebu, najbolje prošao onaj u najboljem autu koji je sve započeo

Facebook Komentari