VIDEO Mamić na izvanrednoj konferenciji iznio podatke koji će, kaže, zatresti same temelje hrvatske sudbene vlasti

Večeras u 21:00 ću iznijeti šokantne podatke od kojih će se zatresti sami temelji hrvatske sudbene vlasti i sadržaj koji nikoga neće ostati ravnodušnim!, napisao je Zdravko Mamić.

Mamić, nakon uvoda u kojem je objasnio da je trebao sad biti na večeri s Mitropolitom Porfirijem, koji će moliti za njega, iznio je, tvrdi, korespondenciju bivšeg glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana i jednog člana sudskog vijeća, a koje sudi Mamićima.

Po toj korespondenciji, koja mu je navodno stigla u kaslić, Mamić tvrdi da Cvitan reketari suca da bi osudio nevine ljude (Mamiće).

Nisu bitni dokazi, bitno je tko je kome stao na žulj’ navodno je poručio Dinko Cvitan jednom od sudaca, tvrdi Mamić. ‘Ne zaboravi svoj put do suda i izbriši poruke te baci kartice. Standard’ čita Mamić navodni korespondenciju Cvitana i suca u njegovom slučaju. – Dovodite me pred gotov čin. Razgovarat ću s kolegama’, navodno je odgovorio sudac.

‘Cvitanov šef sigurnosti, poznat kao Šire je bio taj koji je inače komunicirao s ljudima da Cvitan ne mora izravno’, rekao je Mamić.

Cvitan je u Nacionalu tvrdio da sam ja naručio njegovo ubojstvo. Ja sam to pročitao i tresao se. Idući dan sam otišao u USKOK s Rožićem kao Al-Qaeda, ali bez bombi. Tražio sam Cvitana, a on je pobjegao na stražnja vrata’, prisjeća se Mamić.

Share This Article