Ovo su tri najinteligentnija horoskopska znaka

Pročitajte jeste li na osnovu svojih astro-karakteristika među najinteligentnijim znakovima u horoskopu.

Blizanci

Još od malih nogu vole istraživati i ispitivati. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umjetnosti. Veoma su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvijek su okruženi ljudima s kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a također traže inteligentnu partnericu s kojom će moći razgovarati o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpion

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpion. Gotovo da ne postoji stvar u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli prodrijeti. Oni uvijek teže da u svemu osjete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao.

Strijelac

Radoznale prirode poput Blizanaca uvijek imaju potrebu saznati više i djeluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju procijeniti situaciju. Veoma su društveni i znaju kako s ljudima. Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a također i dobro procijenjuju kakav je tko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta znanstvenika, a matematika i druge prirodne znanosti su im jača strana, piše B92.

Share This Article