Nedavno je ubio sina metkom u glavu, a sad je u smrt gotovo odveo i unuke jer je u vožnji – tipkao na mobitel

Radovan Vujčić (62), zvani Mravac, koji je nedavno izišao iz pritvora zbog ubojstva sina Sanjina, skrivio je u nedjelju tešku prometnu nesreću u kojoj je najteže stradao njegov 14-godišnji unuk, Sanjinov sin.

Stanje dječaka iznimno je teško i liječnici u KBC-u Zagreb bore se za njegov život. Drugi iz vozila također je teško ozlijeđen, ali nije u životnoj opasnosti. Lakše su ozljede, prema policijskom izvješću, zadobila dvojica putnika iz vozila, 16-godišnjak i 14-godišnjak te vozač.

Prema priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske, 62-godišnji vozač u nedjelju oko 18:45 BMW-om je vozio iz Severina u smjeru Patkovca. Desnim kotačima vozila zahvatio je bankinu i sletio u putni jarak, gdje je prednjim krajem udario u betonski most poljskog puta, preokrenuo se i zaustavilo na desnom bočnom kraju. Protiv 62-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Dječaci su taj dan bili na kupanju u Daruvarskim toplicama, a Vujčić ih je vraćao kući, piše Jutarnji list, navodeći neslužbene informacije da je u vožnji pisao SMS poruku, ali je zabranio dječacima koji su bili s njim u autu da išta od toga kažu policiji. Policija tek treba obaviti razgovor sa sudionicima nesreće.

Da tragedija bude veća, jedan od dvojice unuka igrao se u dvorištu kuće kad je 12. veljače ove godine ubijen njegov otac Sanjin Vujčić (40), zvani Juda, vozač bjelovarske Hitne pomoći u obiteljskoj kući u Vinkovićevu naselju u Bjelovaru.

Sanjin je taj dan došao posjetiti djecu koja su nakon razvoda ostala živjeti s majkom u obiteljskoj kući njegovih roditelja. U jednom trenutku došlo je do sukoba između oca i sina, a prema riječima Radovana Vujčića, sin je nasrnuo na njega, nakon čega ga je otac ubio hicem iz pištolja u glavu. Nakon toga je pozvao policiju i na ispitivanju priznao da je ubio sina. Bio je priveden istražnom sucu koji mu je odredio pritvor, ali nakon što su ispitani svi svjedoci, Radovan Vujčić nedavno je pušten iz pritvora da se brani sa slobode.

Facebook Komentari