Nakon što su Blokirani kritizirali SDP zbog problema koje su građanima prouzročili, s Iblerova trga oglasili su se na Twitteru

Udruga Blokirani oštro je reagirala na navode SDP-ovaca po pitanju ovrha i blokiranih nakon njihove press konferencije nazivajući ih “senzacionalističkim, netočnim i neozbiljnim tezama koje SDP plasira u političke svrhe”. Naglasili su kako su najveći problemi za većinu blokiranih krenuli za vrijeme Vlade Zorana Milanovića kada su Slavko Linić i Orsat Miljenić proveli “legalni financijski inženjering stoljeća”.

Uz već spomenute članove SDP-a, obrušili su se i na tadašnju ministricu Milanku Opačić koju su optužili da je oprostila veliki dug od čak 119,5 milijardi kuna tajkunima, a male ljude stavila u još nepovoljniji položaj u odnosu na ovršitelje, kamatare i banke. Nismo dugo čekali na odgovor SDP-a koji se Udruzi i javnosti obratio preko svog Twitter računa na pomalo neobičan način, prenosi Večernji.

– Naš cilj je blokirane građane osloboditi dužničkog ropstva i zaustaviti daljnje kamatarenje. A ovako to radi Miriam Kervatin kandidatkinja na listi @HDZ0001 za VIII. IJ: “Neizmjerno mi je drago što sam upoznala gospodina Karamarka i vidjela njegovo veliko srce i ljudsku notu” – napisali su na Twitteru.

Blokirani reagirali na Grbinov i Bernardićev prijedlog: Blokirani nisu problem nego teška posljedica SDP-ovih loših odluka

Facebook Komentari