U tri koraka doznajte je li vas netko blokirao na Facebooku

Nije ugodna spoznaja da vas je netko blokirao na društvenim mrežama.

Ponekad vas, doduše, ljudi blokiraju jer imaju dobar razlog za to, a vi ga, kakav god da bio, morate poštovati. Ali to nikako ne znači da ne želite znati tko je osoba koja vas je blokirala.

Otkriti to zapravo je prilično jednostavno, a postoji nekoliko načina.

Prvi podrazumijeva da u tražilicu na Facebooku upišete ime osobe za koju sumnjate da vas je blokirala, piše Independent. Ako vam tražilica ne izbacuje njihov profil, dvije su opcije – ili su vas blokirali ili su izbrisali profil na Facebooku.

Naime, kad vas netko blokira na Facebooku, više ne možete vidjeti njihov profil, ne možete im poslati zahtjev za prijateljstvo, poruku ili komentirati bilo što.

Drugi je način pomalo detektivski. Ako ste s osobom za koju sumnjate da vas je blokirala ranije razmjenjivali poruke, pokušajte pronaći taj razgovor. Ako im je ime napisano podebljanim crnim slovima i ne možete na njega kliknuti, vjerojatno su još uvijek aktivan korisnik Facebooka, ali su vas blokirali.

Treći način ne uključuje virtualne vratolomije, nego – razgovor licem u lice. Jednostavno pitajte toga nekoga je li vas blokirao ili je obrisao profil i najpouzdanije ćete doznati što je posrijedi, piše N1.

Facebook Komentari