Evo kakvog partnera trebate s obzirom na mjesec rođenja

Vrijeme rođenja određuje dio osobnosti svake žene, a prema njemu može se odrediti i tip muškarca kakvav joj je potreban. Evo kakvog partnera trebate prema mjesecu rođenja.

Siječanj

Žene rođene u ovom mjesecu žive ubrzanim načinom života pa bi idealan partner za njih morao imati jednak tempo. Njima spori i slabi muškarci nikako ne odgovaraju jer će ih usporavati na putu do cilja.

Veljača

Ženama rođenima u veljači potreban je muškarac koji će znati biti strpljiv s njima. One su svjesne da s njima nije lako biti u vezi, a to im i drugi ljudi govore.

Ožujak

One puno vremena i energije potroše na brigu o drugima, a idealnom partneru bi njezina dobrobit trebala biti na prvom mjestu.

Travanj

Njima treba partner koji će ih motivirati da budu ono što jesu, nekoga tko ih neće pokušavati sputavati ili mijenjati.

Svibanj

Trebaju muškarca prepunog energije koji će moći bez problema pratiti njihov tempo.

Lipanj

Ovdje se radi o tipu žena koje nekako privlače tzv. slomljeni muškarci, oni koje “treba popravljati”, a upravo to je razlog zašto im ljubavne veze u prošlosti nisu bile uspješne.
Njima treba partner koji je stabilan, zdrav i pozitivan čovjek.

Srpanj

Ženama rođenima u ovom mjesecu potreban je muškarac koji će ih poticati da budu ono što jesu.

Kolovoz

Ovim ženama treba partner koji će im govoriti istinu bez obzira koliko neugodna bila. One su rođeni vođe i posjeduju autoritet kojim privlače druge ljude. muškarac koji će ih znati spustiti na zemlju.

Rujan

Ženama rođenima u rujnu potreban je muškarac koji će ih poticati da slijede svoju strast za mudrošću i znanjem. Za njih je idealan partner onaj koji je dovoljno siguran u sebe da ih iskreno podržava u njihovim snovima.

Listopad

Potreban im je muškarac koji će ih poštovati i nikada ih neće uzimati zdravo za gotovo.

Studeni

Njima je potreban muškarac kojemu nikada neće dosaditi pokušavati u njima stvoriti osjećaj da su shvaćene. Treba im partner koji će saslušati sve što one imaju za reći, i koji će njihove riječi zaista čuti.

Prosinac

Ove žene imaju veselu i sretnu narav pa bi im najidealniji partner bio onaj koji bi njegovao tu njihovu osobnost. Treba im muškarac koji će ih poticati na zabavu, a u isto vrijem unositi mir i pozitivnu energiju u njihov život, piše 24 sata.

Facebook Komentari