Horror u Varaždinu: Napao oca, prijetio klanjem ukućanima i onda u dvorištu zaklao jadnog psa

‘U alkoholiziranom stanju nasrnuo je na oca i udario ga šakom u glavu te mu nanio tjelesne ozljede, a zatim uzeo kuhinjski nož i zaprijetio da će ih sve poklati’, navodi DORH

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu provelo je prvo ispitivanje uhićenog hrvatskog državljanina (1977.) zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje, tjelesne ozljede te ubijanja ili mučenja životinja, javlja Varaždinski.hr.

“Postoji osnovana sumnja da je 40-godišnjak 24. prosinca 2017. u obiteljskoj kući u Cvetlinu, u alkoholiziranom stanju nasrnuo na svog oca i udario ga šakom u glavu te mu nanio tjelesne ozljede, a zatim uzeo kuhinjski nož i zaprijetio da će ih sve poklati, pa je oštećenik u strahu pobjegao iz kuće. Osnovano se sumnja da je 40-godišnjak potom izašao na dvorište gdje je kuhinjskim nožem ubo u vrat psa pasmine njemački ovčar i usmrtio ga”, obznanio je DORH.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, javlja Varaždinski.hr.

Facebook Komentari