Petrov: Ono što govore da Most pada.. Koliko su samo puta to napisali, Most funkcionira, stabilan je i rast će

Predsjednik Mosta Božo Petrov obratio se novinarima nakon sastanka Glavnog odbora stranke.

“Danas je bio sastanak Glavnog odbora vezanog za financijski plan Mosta, za uređivanje lokalne i regionalne razine i organizacije Mosta, o planovima Mosta za iduću godinu i svim zakonskim inicijativama za sve sektore.

Predstavili smo kompletnu reformu pravosuđa jer smatramo da se treba boriti za transparentnost i pravednost za svakoga, ne samo za elite. U zadnjih mjesec dana smo dali mjere za gospodarstvo, mikrosolare, razdjelnike, ali bit će i za demografske mjere i efikasniju javnu upravu”, rekao je Božo Petrov, predsjednik Mosta.

O odlasku Orepića iz Mosta

“Mi smo rekli kada je Orepić izašao da ćemo podržati svaki njegov prijedlog koji donosi dobrobit za hrvatske građane. Mogu reći samo: “O bivšima sve najbolje”, rekao je Petrov koji je bio upitan i da prokomentira intervju koji je Orepić dao Globusu.

“Iskreno, nisam čitao Globus, ne znam što je izašlo. Ono što govore da Most pada.. Koliko su samo puta to napisali, Most funkcionira, stabilan je i rast će. Podsjetio bih vas na rezultate Ipsos pulsa – Most raste”, tvrdi Božo Petrov koji je napomenuo kako je glavni odbor sazvan kako bi dobili potporu za rad i stvari koje žele raditi i u 2018. godini.

“Možda su drugi saborski zastupnici na odmoru, mi nismo”, dodao je Petrov, prenosi N1.

Facebook Komentari