Srce mi je veliko kao kuća: U kategoriji Top model mlada Senjkinja osvojila je izvrsno treće mjesto

Srce mi je veliko kao kuća, hvala svima na podršci, napisala je Tea na Facebooku. U kategoriji Top model natjecalo se trideset djevojaka, a pobjednica, Ugochi Ihezue iz Nigerije je osigurala nastup u polufinalu izbora Miss svijeta

Miss Hrvatske Tea Mlinarić ostvarila je odličan uspjeh na jednom od natjecanja u sklopu izbora Miss svijeta što će veliku završnicu imati u subotu, 18. studenog. U kategoriji Top model mlada Senjkinja osvojila je izvrsno treće mjesto!

– Dragi moji prijatelji, poznanici i svi ostali velika mi je čast i zadovoljstvo svima vam objaviti vijest da sam u kategoriji Top Model osvojila veliko treće mjesto! Srce mi je veliko kao kuća, hvala svima na podršci, napisala je Tea na Facebooku.

U kategoriji Top model natjecalo se trideset djevojaka, a pobjednica, Ugochi Ihezue iz Nigerije, prvim je mjestom osigurala nastup u polufinalu izbora Miss svijeta.

Drugoplasirana je Phatlada Kullaphakthanaphat iz Tajlanda, a 4. mjesto zauzela je Guan Siyu iz Kine. Nagrada za najbolju dizajnersku haljinu otišla je Achintyji Nilsen iz Indonezije.

Naša je ljepotica i prije odlaska u Kinu gdje će za manje od tjedan dana biti održan finale 67. izbora Miss svijeta, rekla kako kao svoju prednost vidi visinu i kategoriju Top Model, koju će osvojiti. I u prednatjecanju izbora Miss Hrvatske, tada kao Miss Ličko-senjske županije, 18-godišnja srednjoškolka osvojila je kategoriju Top Model pa njezin uspjeh u Kini potvrđuje njezine najave, piše Novi list.

Facebook Komentari