I drugi sin Ivice Todorića je u Hrvatskoj

Jasna Novak, odvjetnica Ivana Todorića potvrdila je za N1 da je Ivan Todorić u Hrvatskoj, da je jutros obavio ispitivanje te je dao svoj iskaz u Državnom odvjetništvu

Mlađi sin Ivice Todorića bio je izvan Hrvatske.

Jasna Novak, odvjetnica Ivana Todorića, kazala je da se njenom branjeniku na teret stavlja što i ostalim osumnjičenim u akciji Agrokor, a to je zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju, krivotvorenje isprava i neuredno vođenje poslovanja.

Na pitanje kako će se braniti, odgovorila je: “Njegove planove ja ne znam, ali supruga mu je u visokom stupnju trudnoće, praktički kroz par dana bi trebala roditi, pa vjerujem da će otići iz Hrvatske. Ali on će se odzavati svakom pozivu suda.”

Sa sigurnošću nije mogla reći gdje se trenutno nalazi njen branjenik Ivan Todorić. “Pretpostavljam da je otišao kod majke”, kazala je.

Na pitanje gdje je Ivica Todorić odgovorila je kako ona to ne zna i kako ne bi bilo pristojno komentirati druge klijente odnosno osumnjičene u slučaju Agrokor.

Podsjetimo, u Hrvatsku se u petak vratio Ante Todorić, koji je dao iskaz na ŽDORH-u, nakon čeka je novinarima pred Kulmerovim se dvorima dao kratku izjavu za medije.

“Ja sam kao što sam obećao došao u Hrvatsku, porekao sam sve ono što mi se stavlja na teret. Istraga je u tijeku, nemam dalje komentara, zahvaljujem se”, rekao je Ante Todorić, koji nije odgovorio na pitanje novinara gdje se nalazi njegov otac.

Facebook Komentari