Potpredsjednik Mosta i šef kluba zastupnika te stranke Miroslav Šimić odlazi iz Sabora, hoće nešto raditi

Potpredsjednik Mosta i šef kluba zastupnika te stranke Miroslav Šimić ulaskom u Sabor dao je otkaz na radno mjesto regionalnog voditelja u Krašu kazavši kako će odraditi samo jedan mandat.

Kako piše Glas Slavonije, u Saboru ostaje samo do kraja godine jer je potpisao menadžerski ugovor u realnom sektoru.

“Ono što je sigurno je da sam do kraja godine u Saboru, a nakon toga počinjem raditi na novom radnom mjestu u Osijeku. Moj je cilj bio odraditi samo jedan saborski mandat, ali zbog budućih obveza na novom poslu mislim da to neće biti moguće, jer ne želim ni jedan od ta dva posla raditi polovično. Tako da ću najvjerojatnije prekinuti saborski mandat. No, i dalje ću ostati potpredsjednik Mosta i maksimalno pomagati stranci”, komentirao je za Glas Slavonije Šimić.

Dodao je da ne zna još tko bi mogao preuzeti njegov mandat, a u kuloarima se priča da bi izbor mogao pasti na regionalnu povjerenicu Mosta, osječku odvjetnicu Sanju Mišević.

Šimić je potvrdio da se o potencijalnim kandidatima još razmišlja, no i da Most ima čitav niz ljudi čije pozicije planira jačati – od Željka Požege, Mirele Tičinović, preko Sanje Mišević do Krunoslava Karalića.

Kaže da u stranci nema nikakvih nesuglasica iako se također govorka da je jačanjem pozicije Sanje Mišević nezadovoljan vijećnik Mosta Mario Galić koji je u prvi plan htio staviti svog “mentora” Gordana Matkovića.

Facebook Komentari