Pupovac o prosvjedu pred SNV-om: Očito za Srbe nema mira u Hrvatskoj

Posljednji u nizu prosvjeda ispred SNV-a i paljenje Novosti koje je usred Zagreba ispred te novinarske redakcije izveo čelnik A-HSP-a Dražen Keleminec komentirao je i predsjednik Srpskog narodnog vijeća (SNV) i SDSS-a ujedno i saborski zastupnik Milorad Pupovac.

“Ja sam navikao trpjeti nečinjenje države. Napade na moju obitelj, na institucije i na mjesta gdje rade pripadnici srpske zajednice. Jer očito za Srbe mira u Hrvatskoj nema”, rekao je Pupovac Novoj TV, piše dnevnik.hr.

Podsjetimo, 20-ak simpatizera Autohtone – Hrvatske stranke prava (A-HSP) u subotu je prosvjedovalo ispred sjedišta Srpskog narodnog vijeća (SNV) u Zagrebu pod sloganom “Zaustavili smo vas 1991., zaustavit ćemo vas opet”.
Čelnik te neparlamentarne stranke Dražen Keleminec pritom je spalio primjerak SNV-ovog tjednika “Novosti” i pozvao premijera Andreja Plenkovića da ne zabranjuje pozdrav “Za dom spremni”.

Plenković je poručio da je “riječ o marginalnoj stranci koja već dugi niz godina ima takvu vrstu prosvjeda i da se ne bi uopće posebno na to obazirao”, a Srbija šalje prosvjednu notu.

Evo što Plenković kaže na paljenje Novosti i poruke koje su mu upućene s današnjeg prosvjeda

FOTO Keleminec zapalio Novosti: Plenkoviću, ne igraj se šibicama, ne skidaj ploču HOS-a!

Facebook Komentari