Ri Sol-Ju sjevernokorejskom diktatoru rodila treću bebu, potvrđuju južnokorejski obavještajci!

Sjevernokorejski diktator koji poslijednjih dana lansiranjem balističkih raketa provocira Sjedinjene Američke Države, Japan i Republiku Koreju te ostatak svijeta, Kim Jong-un ima treće dijete, izvijestila je danas južnokorejska novinska agencija Yonhap, pošto se supruga sjevernokorejskog diktatora nekoliko mjeseci prošle godine nije pojavljivala u javnosti.

Prva dama komunističke DNR Koreje, Ri Sol-Ju rodila je njihovo treće dijete u veljači ove godine, dodaje Yonhap, prenoseći izjave južnokorejskih dužnosnika koji su tu potvrđenu informaciju dobili od južnokorejske obavještajne službe (NIS).

Obavještajna služba južne Republike Koreje (NIS)

Supruga sjevernokorejskog diktatora nije se 2016. godine dulje vrijeme pojavljivala u javnosti, što je potaknulo nagađanja o mogućoj trudnoći.

Sjevernokorejski diktatpr Kim Jong-Un i supruga Ri Sol-Ju koja je rodila njihovo treće dijete u veljači ove godine, priopćava južnokorejska novinska agencija Yonhap

Iz ranijih izvješća NIS-a vidljivo je da se Ri Sol-Ju vjenčala s Kim Jong-Unom 2009. godine te da im se prvo dijete rodilo sljedeće 2010. godine, a drugo 2013. godine

U komunističkoj DNR Koreji je na vlasti treći naraštaj obitelji Kim. No informacije o životu te obitelji rijetko izlaze u javnost. (Theo Ljubić, Yonhap)

Facebook Komentari