Mamić nakon atentata: Izbjegao sam pogibelj

Zdravko Mamić koji je danas ranjen u Tomislavgradu. Mamić je u izjavi za Fenu kratko je kazao kako je izbjegao pogibelj i kako je sve u redu, a o mogućem počinitelju i okolnostima nije želio razgovarati.

Hvala Bogu da sam pogođen ja, a ne netko drugi – bile su prve riječi Zdravka Mamića nakon atentata u zaseoku Vidovići, gdje je obišao mjesto na kojemu je umro njegov otac, kako je za 24 sata prenio Miro Mamić, njegov rođak koji je bio s njim.

‘Tijekom saniranja ozljede ponudili smo mu sanitetski prijevoz do Splita, no po završetku medicinske obrade Mamić je odlučio otići u Zagreb’, kaže za N1 ravnatelj DZ Tomislavgrad, dodavši da je Mamića u Zagreb odvezao vozač.

Ipak, kaže Bagarić, ‘Mamić je vrlo lijepo govorio i o Splitu i o splitskim liječnicima u koje, rekao je, ima apsolutno povjerenje’

Podsjetimo, u mjestu Zidine pored Tomislavgrad danas u prijepodnevnim satima iz vatrenog oružja od nepoznate osobe ili više njih pucano je na savjetnika GNK Dinama sportskog djelatnika Zdravka Mamića iz Zagreba.

Mamić je tom prilikom ranjen u predio donjeg ekstremiteta te je s privatnim vozilom dovezen do pola puta nakon čega ga je preuzelo vozilo Hitne pomoći Doma zdravlja Tomislavgrad, koji su ga dovezli i medicinski opservirali u svojim prostorijama.

U potrazi za počiniteljem ili više njih na terenu oko Zidina gdje Mamić ima kuću, angažirane su velike policijske snage.

Facebook Komentari