Intervencija u Varaždinu: tukao i grizao policajce, jednome slomio nos

Varaždinski policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela Prijetnje i Napad na službenu osobu.

Naime, on je tijekom pružanja policijske intervencije u četvrtak, 17. kolovoza, oko 20.30 sati u Varaždinu napao dvojicu policajaca te rukama nekoliko puta udario jednog od njih u nos.

U daljnjem je nasrtaju istog policajca obuhvatio rukama za tijelo, pri čemu su obojica pala na tlo, a napadač ga je za to vrijeme ugrizao za lijevu nadlakticu, a potom i za šaku te udarao nogama po glavi i tijelu drugog policajca koji ga je pokušao odmaknuti.

Cijelo to vrijeme je vrijeđao policajce i prijetio im nasilnim radnjama i smrću.

Napadnutim policijskim službenicima je pružena medicinska pomoć te je utvrđeno da je jedan od njih zadobio prijelom nosnih kostiju s pomakom, modrice i hematome po nadlaktici, šaci i glavi, dok drugi policajac ima površinske ozljede i natučenja po glavi i tijelu.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 26-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Također će se protiv njega Prekršajnom sudu u Varaždinu podnijeti i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, piše Varaždinski.hr.

Facebook Komentari