Kraj priče o Perišiću i Unitedu? Inter napravio neočekivani potez, čeka se odgovor iz Manchestera

Vodstvo Intera iz Milana svim silama nastoji izvući što više novaca od prodaje hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića Manchester Unitedu.

Jose Mourinho već neko vrijeme nastoji osigurati potpis Vatrenog, međutim problem im pravi previsoka odšteta. United je ponudio Interu 40 milijuna eura, ali Talijani traže 50.

Sada su se u Interu dosjetili još jednog načina na koji žele od Engleza izvući traženu odštetu. Corrierre dello Sport objavio je u pondjeljak da je posrnuli velikan navodno ponudio Perišiću novi ugovor s s ciljem pokazivanja Untedu da nisu spremni pregovarati oko njegove cijene.

Inter mu je navodno pripremilo ugovor do 2021. godine i plaću od oko pet milijuna eura čime bi postao drugi najplaćeniji igrač iza Maura Icardija.

Mourinho je ovog ljeta već potrošio 35 milijuna eura na Vicrtora Laindelofa, a tek se sprema astronomska ponuda za Alvara Moratu, a tu je onda i Perišić.

S obrirom na to kako u ovom slučaju igra Inter možda će se na kraju odlučiti za neku drugu opciju.

Ili jednostavno neće dovoditi novog krilnog napadača jer u momčadi već imaju Anthonyja Martiala, Marcusa Rashforda, Juana Matu, Jessea Lingarda i Henrikha Mkhitaryana.

Posljednja im je šansa da Perišića dobiju po nižoj cijeni činjenica da Intedrdo kraja mjeseca mora prodati jednu zvijezdu kako bi udovoljili financijskom fair playu, a za sada im je prodaja Hrvata najizglednija opcija.

https://twitter.com/FootyNewsScout/status/879307628031225859

Share This Article