Naš Hajduk tužit će Mamića zbog izjave o Cosi Nostri

“Pozivamo pravnu državu i represivni aparat da na prijetnje upućene od strane optuženika za teški gospodarski kriminal i osobe sklone nasilju reagiraju jednako revno i na jednak način kao u nedavnim situacijama”, reagirali su iz Udruge naš Hajduk na izjavu Zdravka Mamića koji ih je nazvao Cosa Nostrom.

“Naš Hajduk predstavlja vrijednosti koje su dijametralno suprotne svemu onome što simbolizira navedena osoba i njegova klika i potpuno je jasno zašto se osjeća ugrožen idejama poput demokracije, transparentnosti, zakonitosti i časti. Zaštitu od izrečenih prijetnji, kleveta, uvreda, objeda i najnižih prozivki potražit ćemo na sudu.

Pozivamo naše članove da na ove prijetnje odgovore na najbolji način – pojačanim oprezom te još jačom aktivnosti na planu demokratizacije i vraćanja hrvatskog nogometa onima kojima i pripada – hrvatskom narodu. Učlanjujte se više nego ikada, kupujte pretplate više nego ikada i sudjelujte u projektu pod sloganom “Za sva vrimena” više nego ikada! Ovaj napad samo je još jedan dokaz da smo na pravom putu. Zaustavljanja nema”, priopćila je Udruga Naš Hajduk nigdje ne navodeći ime.

Podsjetimo, za djelovanje udruge Naš Hajduk, Mamić je rekao da ga podsjećaju na Cosa Nostru jer su uzeli sebi za pravo da teroriziraju čitavu Hrvatsku. Mamić kaže da ga nitko neće posvađati s Hajdukom i da Hajduk nisu huligani, orjunaši koji su se okupili u udruzi Naš Hajduk.

Facebook Komentari