Pedofili u Splitu: Djevojka slikala djecu koju je čuvala i prosljeđivala svom dečku, a s jednim se i zadovoljavao

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Splitu optužnicu protiv 25-godišnjaka i 18-godišnjakinje zbog teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i iskorištavanja djece za pornografiju, javlja 100posto.

Prema priopćenju koje je DORH danas objavio na svojim stranicama, muškarac je od početka prosinca prošle godine do kraja veljače ove godine s djevojkom razmjenjivao poruke eksplicitnog seksualnog sadržaja na kojima su bila djeca. Od nje je tražio da snima djeca koja su joj povjerena na čuvanje, kako bi zadovoljio svoj spolni nagon. Tijekom prva dva mjeseca ove godine, stoji u optužnici, muškarac je nagovorio djevojku da se s maloljetnim djetetom druže u njegovom automobilu, te se pritom spolno zadovoljavao dodirujući dijete.

Također, nakon što je uhićen, u mobitelu su mu pronašli sadržaje s djecom, kao i vodeo uradak s okrivljenom djevojkom, koja je u to vrijeme još bila maloljetna.

Što se nje tiče, tužitelji je terete da je iskoristila povjerenje roditelja koji su joj dali dijete na čuvanje te je nad djecom počinila bludne radnje, piše 100posto.

Za oboje se traži zatvorska kazna.

Facebook Komentari