VIDEO Torcida organizirala performans ‘Udri mučki’: Kome lutka nakon udarca najljepše odleti u more, dobit će ljetovanje u Bolu i gratis pizzu!

Torcida organizirala performans ‘Udri mučki’: Kome lutka nakon udarca najljepše odleti u more, dobit će ljetovanje u Bolu i gratis pizzu!, javlja Dalmatinski portal.

Na Matejuški je od 20 sati počeo zanimljiv performans, a o čemu se točno radi pojasnio je tajnik KNH Torcida Split, Toni Baletić:

– Organizirali smo večeras na Matejuški kulturno – umjetnički perfomans ‘Udri mučki’. Cilj je što bolje mučki udariti lutku tako da ona s ruba mula što ljepše odleti u more, a za najbolje smo osigurali nagrade. Prva nagrada je ljetovanje u Bolu na Braču i gratis pizza u pizzeriji, druga nagrada su vitamini za mozak, a treća nagrada je uredno online ispunjena porezna prijava za ovu godinu. Žiri će ocjenjivati udarače dijeleći im bodove pod imenima Mitar Mirić (6 bodova), Pas (9 bodova) i Alzheimer (10 bodova). Vodili smo se mišlju da umjetnost provocira i propitkuje stanje svijesti u državi.

Facebook Komentari