Bernardić: Jaka interesna veza između Marića i Plenkovića brani neobranjivo

“Jaka interesna veza između Marića i Plenkovića brani neobranjivo, a kažnjava one koji su digli ruku protiv nečega što se danas događa u Hrvatskoj s jednom važnom tvrtkom. Hrvatska ne može funkcionirati bez ministra unutarnjih poslova u trenutku u kojem se nalazimo. Građani zaslužuju stabilnost i povjerenje. SDP je spreman u svakom trenutku preuzeti odgovornost za Hrvatsku”, poručio je s konferencije za novinare predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

Dodao je kako je SDP dva puta spašavao Hrvatsku te da su spremni i treći put. Jedino građani mogu dati stabilnost Hrvatskoj, dodao je.

“Pokažite parlamentarnu većinu ili raspišite izbore. Pozivati na jedinstvo u trenuku kad pet mjeseci nemamo nikakvu komunikaciju licemjerno je i nevjerodostojno. Poručujemo da dva braka Mosta paraliziraju zemlju i ne daju joj da krene dalje. Ne možemo dići ruku za Vladu koja je Hrvatsku drugi put u dvije godine dovela u nestabilnost”, zaključio je Bernardić. Rasprava o ministru Mariću u Saboru se, dodao je, “treba održati što prije, a nakon toga uslijedit će rasprava o povjerenju Vladi”.

Facebook Komentari