Balenović: Tražim povratak u Inu, Grmoja nakon dva mjeseca kaže da su oni nemoćni, Božinović će vidjeti….

Vesna Balenović

Piše: Dražen Prša

Bila sam u uredu Davora Božinovića, predsjednika kabineta g. Plenkovića, željela sam ga upoznati sa svojom situacijom i zamoliti da me se vrati u INU nakon punih 16 godina i nakon dobivenog priznanja od DORH-a i Mladena Bajića , za što sam dobila i priznanje Vlade, no odgovor iz ureda g. Božinovića je bio da ne zna, da će vidjeti, naravno, malo je vrludao, na što sam se kao čovjek iznenadila jer gospodin Božinović predstavlja našeg premijera, izjavila je na ulazu u Sabor za Hrvatsku danas Vesna Balenović.

Želim napomenuti da sam 28. svibnja prije izbora srela g. Plenkovića na Cvjetnom trgu, i rekao mi je da mu je jako žao što mi se sve ovo događa i da mu se javim od 11. listopada, no od tad sam mu napisala sigurno 15 dopisa, no ni jednom mi se nije javio, dodala je.

Zahvaljujem g. Božinoviću što me je ipak primio, no ja sam mu rekla da želim vidjeti oči gospodina Plenkovića, jer gospodin Plenković se mora suočiti sa činjenicom da ako nema zviždača nema ni bolje Hrvatske.

Došla sam u Sabor da se nađem sa gospodinom Grmojom, već se dva mjeseca dogovaramo da se nađemo, i pored svih mojih dopisa, molbi i dolazaka, dobila sam odgovor od g. Grmoje da su oni nemoćni.

Žao mi je gospođe Kolinde Grabar Kitarović, jer ja nisam 16 godina dobila ništa, izbacila me iz svog ureda, a na žviždačima je između ostalog dobila izbore, pobijedila je Josipovića, jer su me mnogi od njih iz HDZ-a molili, gospodin Čuljak, Brkić .., molili da im pomognem i stanem uz njih. Ja sam ih na to pitala, a što će te vi za mene učiniti, rekli su mi da su zviždači branitelji u miru kako što su bili branitelji u ratu, i Vesnu Balenović treba nagraditi. Dobila je izbore a poslije je zaboravila zviždače, kazala je za Hrvatsku danas Vesna Balenović.

Facebook Komentari