VIDEO Plenković nije ostao dužan ni Pernaru: Hrvatska javnost mora shvatiti da vi ne znate što govorite

Predsjednik Tuđman sigurno nije htio da mi danas – sutra budemo opet u zajednici sa susjednom Srbijom, čiji ulazak u EU vi podržavate. EU u suštini ide ka federalizaciji i stvara se neka makro država sa zajedničkom valutom i vojskom, zajedničkim parlamentom, rekao je Ivan Pernar danas u Saboru u raspravi nakon izvješće premijera o sastancima Europskog vijeća.

Upravo iz stog razloga je Franjo Tuđman, kako bi zaštitio suverenitet naše zemlje napravio ustav po kojem je potrebno više od 50% od ukupnog broja birača, da podrži pristupanje naše zemlje nekoj drugoj državnoj zajednici.I onda Franjo Tuđman umire i mijenja se politika HDZ-a , pojavljuju se ideje o ukidanju naše valute i mnoge druge ideje koje zapravo vode rastakanju državnosti naše zemlje.

U reakciji na Pernarovo obraćanje, Plenković je rekao: Hrvatska javnost mora shvatiti da vi ne znate što govorite. Da govorite netočne stvari. Ono što vi radite već mjesecima nije dobro za higijenu javne rasprave. O čemu vi pričate? Čemu ste prisegnuli? Ustavu zemlje koja ne postoji?, upitao je Plenković.

Premijer kakvoga niste vidjeli: Moja osobna bit će politička argumentirana bitka i rasprava protiv vas i vaše politike i vaše demagogije

Facebook Komentari