Vrdoljak iskočio iz takta zbog MOST-ovca, počeo vikati: Što ćemo napraviti, ubijati ljude po ulici

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak, reagirao je veoma burno na čitanje popisa imena osoba zaposlenih u HEP-u za koje se insinuira da su posao dobili ”preko veze”.

Maro Krstić iz Mosta u Saboru je pročitao popis kadroviranja u HEP-a, kako je rekao iz HNS-a.

”Jutrošnji slučaj skandaloznog zapošljavanja u HEP-u gdje se na račun i preko leđa hrvatskog branitelja zapošljava nećak jednog od direktora me ponukao da pročitam ovu listu”, rekao je Krstić te počeo čitati popis imena zapošljavanih u HEP-u insinuirajući da su zaposleni ”preko veze”.

Predsjednika HNS-a Ivana Vrdoljaka, ovaj je postupak razbjesnio, pa je došavši za govornicu nakon Krstića sasuo ”paljbu” nazivajući ovakav postupak ”fašističkim”.

”Što ćemo napraviti? Ubijati ljude po ulici, ako je netko Srbin ili pripadnik neke stranke ili ćemo poštivati da svi imaju jednaka prava!?!”, vikao je Vrdoljak s govornice.

“Zadnji put je Goebbels nabrajao ovako ljude po ulici, i fašisti rekao je HNS-ov šef Ivan Vrdoljak nakon što je Mostov Maro Kristić nekoliko minuta čitao imena ljudi koje je po javnim poduzećima navodno zaposlila Kukuriku koalicija. Hoćemo li koristiti kriterije, upitao je Vrdoljak. Taj Kristić bio je pročelnik 2010. na inzistiranje Stipe Gabrića Jamba, nakon toga najveći uhljeb u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, savjetnik vašeg kolege župana Dobrovića. Jel vam nije neugodno i sramota da ste se zaštitili od kaznenog progona s prijateljem i kolegom predsjednikom Sabora jer ste oštetili župnijsku skupštinu. Mislite da ne znamo da je Božo Petrov na čudan i ilegalan način dobio 3000 maraka za svoj doktorat? Pitajte kolegu Panenića zašto je pizza majstora stavio u NO Končara u ime MOST-a. Pa kako vam nije neugodno”, upitao je Vrdoljak.

Facebook Komentari