Je li Mikulić pred kraj Otvorenog HRT-a otkrio da neće rušiti Milana Bandića do izbora?

Posljednjih se dana rasplamsala rasprava o rušenju proračuna Grada Zagreba, a o čemu će se glasati za dva tjedna. To bi, smatraju mnogi, zavezalo ruke aktualnom gradonačelniku i pred izbore ga ostavilo bez gradskog novca.

Gradska organizacija HDZ- a će dogovoriti i izabrati našeg kandidata za lokalne izbore, rekao je Andrija Mikulić u utorak u Otvorenom. Za sve jedinice, gradove i županije, imat ćemo svoje kandidate. S imenom i prezimenom nećemo izaći ni prerano ni prekasno, a osnovni motiv nam je pobjeda jer to dugujemo našim ljudima, kazao je.

Predsjednik Gradske skupštine smatra da nije dobro da se dižu tenzije oko proračuna grada Zagreba. Mi smo bili suzdržani na glasovanju jer prijedlog koji je došao nije bio na onoj razini na kojoj je trebao biti, rekao je Mikulić u Otvorenom.

Pred sam kraj emisije, dok je već išla odjavna špica, Mikulić je predložio da se Bandića pusti na miru.

“Ako mogu rečenicu za kraj. Pošto je gospođa Mrak Taritaš pokazala dobru kampanju do sada, baš kao i gospođa Švaljek, ja predlažem da pustimo gradonačelnika da mandat odradi do kraja kako bi lagano mogao otići u političku mirovinu”, rekao je Mikulić.

“Evo vidite, očito se nastavlja koalicija HDZ-HSLS- Milan Bandić”, uspio je dobaciti Rajko Ostojić.

Facebook Komentari