10.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Hollywoodski glumac spasio život psu, obranivši ga od huligana koji su ga...

Hollywoodski glumac spasio život psu, obranivši ga od huligana koji su ga kamenovali!

Hollywoodski glumac – a superheroj! Njega se zasigurno sjećate po ulozi Schindlera u filmu „Schindlerova lista “, brižnog oca iz filma „Oteta“ ili po ulozi u „Ratovi zvijezda“. Bilo kako bilo, krasi ga epitet superheroja. Sada je imao priliku da i u stvarnom životu pokaže svoje “herojske sposobnosti”.

Kada je nedužnog i nesretnog psa, u Central parku u New Yorku, kamenovalo i maltertiralo nekoliko huligana, hollywoodski glumac Liam Neeson nije ni trenutka razmišljao – odmah je skočio u pomoć psu!

Dok je džogirao, pažnju mu je privukla jedna žena koja je vrištala na tinejdžere koji su kamenjem gađali bespomoćnog psa. Pas je već bio vidno ozlijeđen i bolno cvilio od zadobivenih ozljeda. Liam je potrčao prema huliganima i stao ispred njih trojice koji su držali kamenje u rukama.

– Podigao je najbližu kantu za smeće u vis, krenuo prema njima i počeo vikati na njih – ako ne prestanu prebiti će ih, ispričao je jedan od svjedoka. Nakon žustre svađe, nasilnici su popustili i povukli se, na što se Neeson samo ponosno osmijehnuo.

– Liam je odmah prišao ozlijeđenom psu i počeo ga maziti. U tom trenutku je prišao i policajac kojem je samo rekao: “Ja ću se pobrinuti za njega, gospodine!, posvjedočio je svjedok ovog događaja.

E da je više ovakvih pravih superheroja!!!!

Najnovije

Još iz rubrike