2.7 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Saborski zastupnik Pernar opisao kako su ga masoni pokušali podmititi ili su...

Saborski zastupnik Pernar opisao kako su ga masoni pokušali podmititi ili su mu zaprijetili ili….

“Plenkovića su u Bruxellesu pitali što se u RH događa… Meni su HDZ-ovci rekli da postoje tri metode. Ili će te pokušati potkupiti, ucijeniti, ili ubiti. Prvo dvoje su pokušali. Slobodni zidari su mi nudili novac pod uvjetom da ne govorim o protoku novca. HDZ me pokušao potkupiti. Rekli su da će nas osuditi bez suda”, kazao je Ivan Pernar.

“Rekli su mi to preko posrednika… Ovi protiv kojih ti govoriš, oni su iznad nas, ti bi ti glavu skinuli. Nisu meni HDZ-ovci izravno, oni su samo sluge”, dodao je zastupnik Živog zida. Pernar je kazao da prijetnje nije prijavio policiji.

“Nisu oni meni izravno zaprijetili, prijetio mi je predstavnik Slobodnih zidara kad sam bio u Češkoj prije 5 godina. Moja borba je počela prije 5 godina. Rekao mi je: “Mi imamo vlast i dajemo je kome hoćemo. Imamo i medije. Ako si uz nas, dat ćemo ti novac i prostor”. Taj čovjek nije javna osoba, ne znam tko je on bio. To zvuči kao teorija zavjere. Međutim, kad bi ušli u polusvijet politike… Recimo, nakon izbora mene se prikazivalo kao najvećeg kriminalca. Pokušali su mene i Sinčića maknuti iz Živog zida, ovaj zločinački sustav predvođen HDZ-om je to pokušao. HDZ stoji iza ovoga s Runtićem, oni kontroliraju i državnu televiziju”, kazao je za Index.

Govorio je i o politici Rusije i SAD-a.

“Obama može bez suđenja potpisati ubojstva u ime sigurnosti, ljude se ubija putem dronova bilo gdje na svijetu. Dajte mi popis svih ljudi koje je navodno ubila ruska vlada. Dajte mi popis, jel 5, 500 ili 5000? Ubojice novinara u Rusiji su osuđene, ruska vlada je učinila sve da ih privedu pravdi. A svejedno se Rusiju demonizira. A kad je u Americi ubojstvo novinara? Vi niste svjesni da američka vlada vrši intervencije u cijelom svijetu”, rekao je.

Progovorio je i o svom sinu, za kojeg navodi da ga nije skrivao.

“Mathis Ivan Alexis mi se zove sin. Na osobnom profilu sam već dijelio fotografije sebe i sina. Bili smo razdvojeni njegova majka i ja, ali smo bili zajedno kad god smo mogli skombinirati. Veza je trajala godinu dana, par mjeseci nakon njegovog rođenja veza je pukla. Ona je profesorica violine… starija je od deset godina od mene. Kad su bili prosvjedi 2011. godine, oni su htjeli da ona govori protiv mene. HDZ i Jutarnji. zvao me novinar Jutarnjeg tada i pitao jel imam nepriznato dijete u Njemačkoj, rekao mi je da je njemu rečeno da to napišu”, naveo je Pernar.

Najnovije

Još iz rubrike