Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić o novoj, 14. hrvatskoj Vladi i politici koju će provoditi

Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić na društvenim se mrežama osvrnuo na sastavljenu novu Vladu.

“Od danas, dragi prijatelji, imamo 14. hrvatsku Vladu od samostalnosti naše Hrvatske! Siguran sam da ćemo odgovornim i predanim radom svih članova hrvatske Vlade i Hrvatskog sabora pokrenuti hrvatsko gospodarstvo i u razumnom roku podići životni standard našeg naroda. Dobili smo povjerenje, imamo šansu i sad kad smo krenuli, nema više stajanja!

Od danas za svaku izgovorenu riječ u kampanji, svaki napisani cilj u programu mora postojati odgovorna osoba, zadužena za njihovu provedbu. Svako obećanje koje smo dali našem narodu mora se ispuniti!

Zato svi zajedno, svaki dan, moramo pred sobom imati životne probleme svih naših građana. Nikada ih ne smijemo zaboraviti već ih moramo rješavati, svatko u svojoj domeni. I nikad, ni u kojem trenutku, ne smijemo zaboraviti da smo ovdje da služimo svom narodu!

Sinergijskim radom ujedinimo našu ljubav i vjeru prema Hrvatskoj i nastavimo putem kojim smo krenuli s prvim predsjednikom RH dr. Franjom Tuđmanom.

Svome narodu jamčim da ću svakodnevno raditi na svakom od svojih obećanja i da ću biti VAŠ GLAS U HRVATSKOM SABOR”, napisao je Milijan Brkić na Facebooku.

Facebook Komentari