Jandroković oko Nine Obuljen: Pozvao bih sve da budemo razumni i da smirimo strasti

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković najavio je da će se danas na Predsjedništvu i Središnjem odboru HDZ-a raspravljati o konstituirajućoj sjednici Sabora koja će se održati u petak.

“Započet ćemo s imenovanjima i pripremom zakona, nakon toga imenovanjima za radna tijela koja su potrebna za funkcioniranje radnih tijela Sabora, a onda prelazimo na zakone koje se tiču vlade i ustroja ministarstava, a potom i zakona koje je tražio Most”, kazao je Jandroković koji je prvi stigao u središnjicu stranke, prenosi N1.

Nije želio potvrditi hoće li on biti jedan od potpredsjednika Sabora iz redova HDZ-a: “Vidjet ćemo tko će biti potpredsjednici Sabora, kazao je.

Na novinarsko pitanje o broju žena u budućoj Vladi Jandroković je kazao: ‘Očekujemo da će u Vladi biti puno veći broj žena nego što to sada izgleda’.

Na pitanje stiže li pritisak na Ninu Obuljen, moguću kandidatkinju za ministricu kulture i iz HDZ-a, a ne samo iz braniteljskih udruga, Jandroković je kazao: “Ne bih to želio komentirati, pozvao bih sve da budemo razumni i da smirimo strasti.”

Facebook Komentari