4 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Pernar: Spremni smo podržati bilo koga tko je spreman biti državnik, a...

Pernar: Spremni smo podržati bilo koga tko je spreman biti državnik, a ne lutka na koncu

Ivan Lovrinović rekao je nakon konzultacija kako je njihovo mišljenje da će Vladu najvjerojatnije formirati HDZ, Most i manjici i da tome nemaju ništa posebno dodati.

‘Ne možete za nekog dizati ruku ako s vama nije razgovarao, nas zanimaju programske stvari. Kada bi netko jamčio da će ostvariti najvažnije programske ciljeve naše stranke zaista ne bi bilo razloga da se ne surađuje s tim ljudima. Iako suštinski rečeno, ovo je sad nešto što se mora, međutim, ubrzo ćemo vidjeti u kojem smjeru ide Vlada’, rekao je Lovrinović.

‘Mi od programskih stvari ne odustajemo, ako budemo i davali podršku nećemo trgovati’, rekao je.

Pernar je rekao da se nalazimo u situaciji da čak i kad vidimo da je neka odluka na našu štetu, kao članica EU to ne možemo odbiti. Dotaknuo se i sudjelovanja hrvatske vojske u misijama NATO-a.

‘Ja sam rekao da kada bi Plenković bio spreman okrenuti leđa eliti i kada bi se okrenuo vlastitom narodu, kada bi obustavio deložacije…ja bih da je sad tu i da kaže da je spreman to napraviti dao svoj potpis. Spremni smo podržati bilo koga tko je spreman biti državnik, a ne lutka na koncu i marioneta’, rekao je Pernar.

Najnovije

Još iz rubrike