Miljenić predstavio direktora kampanje, a HSS-ov potez nazvao prijevarom birača

Ad

Kandidat za predsjednika SDP-a Orsat Miljenić predstavio je direktora kampanje, a to će biti Boris Lalovac.

”Danas bih želio priopćiti da će moj prijatelj i moj drug Boris Lalovac voditi moju kampanju. Zajedno smo puno prošli i puno mi znači ne samo njegova podrška nego i to što se pridružio mojoj ekipi. To mi je čast i zadovoljstvo. To je jedna stvar koja mi daje da idem puno više i jače naprijed u ovom svemu”, kazao je Miljenić.

Komentirao je zaokret HSS-a.

”Svaka stranka radi za sebe. To je njihova interna stvar. Teško je shvatiti jesu li opozicija ili nisu, gdje sjede i gdje ne sjede, ali nitko nema pravo varati birače. To su naši birači, birači Narodne koalilcije. Mi ćemo biti opozicija i HDZ-u i njegovim starim i novim satelitima. Nećemo dopustiti da zemlja ide u smjeru da onaj tko ima novaca može sve, a onaj tko nema da ne može”, poručio je Miljenić.

Priznao je kako se koalicija s HSS-om nije pokazala kao dobra odluka.

”Stvarno, ovo pokazuje da mi trebamo razmišljati s kim ići i da li ići u koaliciju. O tome se u stranci mora ozbiljno razgovarati. Ovo ruši povjerenje u politički sustav. Drugi nek se brinu o sebi. Neka rade što hoće, a mi ćemo raditi što mi hoćemo”, kazao je Miljenić.

 

Facebook Komentari