Policija otkrila napadače na mlade vaterpoliste Partizana u Zagrebu

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom i dvojicom 24-godišnjaka zbog sumnje da su pretukli dvojicu maloljetnih srbijanskih državljana, kazali su iz policijske postaje Zagreb.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su u četvrtak, 8. rujna ove godine, oko 21.50 sati, oštećenima koji su bili u društvu još trojice maloljetnika, (svi igrači omladinskog vaterpolo kluba iz Beograda), u Vlaškoj ulici prišli osumnjičeni te kako je jedan od oštećenih nosio klupsku majicu počeli ih vrijeđati, a potom ih i fizički napali.

Osumnjičeni maloljetnik je zapalio pirotehničko sredstvo i bacio ga prema oštećenima te su osumnjičeni zajedno s još dvije zasad nepoznate muške osobe, rukama i nogama počeli udarati oštećene po cijelom tijelu, a zatim pobjegli prema Ulici biskupa Galjufa.

Oštećenima je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a policijski službenici su nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli posebno izvješće dok se kriminalističko istraživanje u smislu utvrđivanja identiteta još dvije nepoznate muške osobe koje su bile među napadačima, nastavlja, dodaje policija, piše Index.

Facebook Komentari