Croatia Airlines odgovorila Jacquesu Houdeku, evo što su poručili

Nakon što se pjevač Jacques Houdek na Facebooku požalio na zrakoplovnu tvrtku Croatia Airlines jer, kako tvrdi, nisu najavili da let nije direktan, stigao je odgovor iz te tvrtke.

Jacques je bio jako isfrustriran jer je zrakoplov na letu iz Zagreba prema Rimu stao u Splitu i Dubrovniku.

– Osim što niste imali pojma o tim stajanjima, vi morate, iako niste stigli na svoje odredište – napustiti avion, uzeti sve svoje stvari, vratiti se autobusom do zgrade aerodroma, iznova proći sigurnosne provjere, pa onda laganom šetnjicom opet do čekaonice i ponovnog boardinga na isti avion kako biste sjeli na isto sjedalo? Nikada u životu (a letim 15 godina na sve krajeve svijeta) nisam ovakvo nešto doživio – napisao je Jacques.

Iz Croatia Airlinesa objavili su mu kako im je žao “zbog nesporazuma do kojeg je došlo prilikom kupnje karte”.

– Let iz Zagreba za Rim (OU 380) direktan je let (ne i non-stop let) s međuslijetanjem u Splitu ili Dubrovniku. Na našoj web-stranici tijekom procesa kupnje karte u više navrata pojavljuju se napomene o međuslijetanju, a u procesu kupnje preko mobilne aplikacije ta se napomena pojavljuje u trećem koraku – napisali su u odgovoru Jacquesu.

Objašnjavaju kako linija s međuslijetanjem postoji kako bi se Split i Dubrovnik, a ne samo Zagreb, moglo povezati s europskim destinacijama.

– Zbog činjenice da je riječ o kombinaciji domaćeg leta Zagreb – Split ili Dubrovnik i međunarodnog leta Split ili Dubrovnik – Rim, tijekom slijetanja u prvoj domaćoj zračnoj luci putnici moraju proći proces prijave i ponovnog ukrcaja, zbog prelaska međunarodne granice. Shvaćamo kako ta procedura može inkomodirati putnike, ali međunarodne sigurnosne procedure moramo poštovati – stoji u odgovoru, prenosi Večernji.

Facebook Komentari