-1.3 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Živi zid: Bit ćemo konstruktivni, evo u kojim slučajevima ćemo poduprijeti Vladu

Živi zid: Bit ćemo konstruktivni, evo u kojim slučajevima ćemo poduprijeti Vladu

Živi zid, stranka koja je najviše povećala broj zastupnika u Saboru oglašava se uglavnom na fb-u, tako su danas objasnili svoja stajališta oko formiranja vlasti..

“Svjesni smo odgovornosti koju imamo pred vlastitim biračima. Moramo ostati dosljedni svome programu i nastaviti rasti rejtingom. Za sada ostajemo oporba, ali želimo biti konstruktivni.

Podržat ćemo svaki prijedlog koji je u duhu našega programa i ciljeva.

Ako buduća vlada doista želi zaustaviti deložacije, mijenjati Ovršni zakon, smanjiti privilegije i plaće političara ili povećati minimalac mi ćemo to svakako podržati.

S druge strane, odlučno ćemo se suprotstavljati daljnjem osiromašenju građana, rasprodaji resursa i osobito mitu, korupciji i kriminalnim radnjama. Po tim pitanjima će zasigurno biti jako puno posla!”, napisali su u nedavnoj objavi.

Ranije danas objavili su da traju medijski udari na njihovu organizaciju.

Dragi prijatelji, mediji opet sudjeluju u napadima na našu organizaciju. To je kratkotrajni udar kao i mnogobrojni do sad. Kojih je bilo i kojih će biti. Naši mandati su sigurni, prodati se nećemo sigurno. Dakle, za to ne brinite, kao ni za organizaciju.
Ovo što nas opet povlače po novinama će se zaboraviti za par dana. Nemojte gubiti živce, bit će sve uredu, kao što je i svaki put do sada bilo. I još jedna stvar, da smo se prodali i da smo pristali dati naše ruke HDZ-u ili SDP-u, mediji bi nas hvalili, a ne cipelarili.

Sve dok žuta štampa udara po nama, znajte da smo uz vas.

Što se tiče optužbi na naš račun, npr. naslov u Jutarnjem da “Pernar mrzi žene”, da je Mihaela Varga “izdana” jer nije Vladimiri Palfi “rekla da je lijepa”, da je “Sinčić lutak” i slično, to su izjave koji nemaju veze s pameću. Zašto ih stavljaju na naslovnicu prosudite sami”, stoji u objavi Živog zida.

Najnovije

Još iz rubrike