1.8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo U Srbiji uz pomoć Njemačke razbijen narko-kartel, ali i uhićeno 123 razna...

U Srbiji uz pomoć Njemačke razbijen narko-kartel, ali i uhićeno 123 razna kriminalca

Međunarodni narko-kartel razbijen je u zajedničkoj akciji srbijanske i njemačke policije. Uhićeno je 30 osoba, a za troje se još traga. Među uhićenima je i vođa navijača jednog beogradskog nogometnog kluba, javlja RTS i dodaje da je zaplijenjeno 303 kilograma kokaina, 96 kilograma kanabisa, 106 kilograma hašiša, u tržišnoj vrijednosti oko 20 miliona eura. Zaplijenjena je i veća količina novca, kao i oružje.

Jevto Jevtić (33) vođa “Taurunum boys” navijača Zemuna je muškarac koji je rukovodio grupom krijumčara kokaina, javlja blic.rs.

Ta je akcija trajala 13 mjeseci i primjer je prekogranične suradnje, kažu u srbijanskom MUP-u i dodaju da je provedena i druga akcije.

“U akciji “Ciklon” u 18 gradova Srbije danas su uhićene ukupno 123 osobe, potraga je raspisana za još osam osoba, koji se sumnjiče za kaznena djela iz oblasti organiziranog i općeg kriminala”, izjavio je prvi srbijanski MUP-ovac Nebojša Stefanović.

Rekao je da se osumnjičeni terete za pokušaj ubojstva, proizvodnju i krijumčarenje narkotika, krijumčarenje ljudi, silovanje, ugrožavanje sigurnosti, tešku krađu, neovlašteno držanje oružja i ostala nedjela.

Najnovije

Još iz rubrike