Ivica Puljak iz stranke Pametno o kurikularnoj reformi: Ne smijemo se predati

Ivici Puljku, nositelju liste stranke Pametno u Prvoj izbornoj jedinici, nedostajalo je nešto više od 300 glasova da uđe u Sabor.

Puljak se na društvenim mrežama osvrnuo na činjenicu što je Kurikularna reforma zaustavljena, a tako će vjerojatno i ostati.

“Maloprije me, pri ulasku na fakultet, stresla jedna pomisao: pa neće nam valjda sada Davor Pavuna preuzesti kurikularnu reformu!?

Vezano za to, neki od ljudi koji su je vodili, mi kažu: ‘Sad je sve gotovo, nikad se reforma neće provesti!’ … Ja im kažem: Sada sigurno neće, ali ako se organiziramo, onda imamo šanse za 4 godine sve promijeniti i, s novim iskustvom, napraviti još bolje. Ovaj put su pobijedili, ali dok živimo u Hrvatskoj nikad se ne smijemo predati.

To je naša odgovornost, prvo prema svojoj djeci, a onda i prema cijelom društvu. Ovdje smo još 30/40/50/60 godina, što je na kozmičkoj skali ionako zanemarivo, i trebamo sve napraviti da ostavimo bolje društvo nego smo ga našli.

Zato se pridruži i idemo dalje graditi s ovih čvrstih temelje koje smo postavili. Za nastaviti treba hrabrosti, snage, volje i energije. Toga nam ne nedostaje”, napisao je Puljak.

Facebook Komentari