Muškarci, pristajete li na injekciju u penis s ciljem bolje erekcije i veličine?

Kod velikog broja muškaraca, problemi s erekcijom pogoršavaju se s godinama i uslijed kroničnih zdravstvenih tegoba. Iza problema erektilne disfunkcije mogu stajati brojni uzroci, fizički i psihički. Priapus Shot (P-Shot) je među najnovijim tretmanima na američkom tržištu, stvoren za muškarce koji žele prirodno poboljšati veličinu i funkcionalnost spolovila, a bez korištenja lijekova ili operacije. Priapus Shot nosi ime po grčkom bogu Prijapu, rustikalnom bogu plodnosti, faličnog karaktera, zaštitniku stoke, voća, vrtova i – muških genitalija.

P-Shot kreirao je dr. Charles Runels, inovator na području kozmetičkih tretmana za ljepotu i pomlađivanje. Primjerice, on potpisuje i tretman O-Shot, poznat i kao Orgasm Shot, odnosno vrlo specifičnu metodu korištenja faktora rasta iz krvi žene u svrhu pomlađivanja njezinog intimnog područja. Nakon tretmana, žene su prijavljivale poboljšanje u seksualnom zadovoljstvu, veći intenzitet orgazma, a također su zamijećena poboljšanja po pitanju urinarne inkontinencije.

Po istom principu, tretman P-Shot koristi plazmu pacijenta bogatu faktorima rasta kako bi se pomladilo i oporavilo intimno područje muškarca. Pacijenti koji su primili P-Shot prijavili su bolje i dulje erekcije te veću osjetljivost, kao i povećanje penisa – neki navode čak i od 5 do 7 centimetara?

Kao očekivani rezultati P-Shot tretmana navode se:

  • jačanje penisa
  • poboljšanje cirkulacije u penisu, a time i njegova bolja funkcionalnost
  • veća osjetljivost penisa i povećanje zadovoljstva (pa se preporučuje osobama oboljelim od dijabetesa)

Pritom se naglašava da nema alergijskih reakcija na terapiju jer se koristi vlastita plazma te da je neugodnost pri izvođenju zahvata minimalna.

Tretman izgleda tako da se na penis nanosi krema s anestetikom. Uzima se uzorak krvi iz ruke, stavlja u centrifugu te se priprema plazma, odnosno tekućina obogaćena faktorima rasta koja se pomoću tanke igle injicira u penis. Prva poboljšanja vidljiva su ubrzo nakon tretmana, a puni učinak trebao bi biti vidljiv nakon tri mjeseca. Izostanu li rezultati, tretman se može ponoviti nakon 10 tjedana. Općenito bi učinci trebali trajati 18 mjeseci, pa i dulje. Cijena tretmana? Tek nešto manja od 2000 USD.

Plazma bogata faktorima rasta u Hrvatskoj se zasad koristi samo na području stomatologije (primjerice, PRGF tretman), ortopedije i sportske medicine.

Facebook Komentari