Palfi: dobili smo mandate jer je predsjednik stranke odradio vrhunski posao kao zastupnik u Saboru

Članica Živog zida Vladimira Palfi rekla je u nedjelju da su u koaliciji Jedina opcija zadovoljni prvim neslužbenim rezultatima po kojima osvajaju sedam mandata, te da su ih i očekivali jer je predsjednik stranke Ivan Vilibor Sinčić odradio vrhunski posao kao zastupnik u Saboru.

“Nadam se da će rezultati ostati isti. Prošle izbore smo imali negativno iskustvo kad su nam izlazne ankete davale tri mandata, a na kraju smo dobili jedan mandat sa 100.000 glasova”, komentirala je Palfi u izbornom stožeru Jedine opcije gdje su prve neslužbene rezultate dočekali ne previše euforično.

Izrazila je nadu da će za ove izbore to proći puno bolje i da će službeni rezultati biti u skladu s izlaznim anketama. “Zadovoljni smo i sretni, očekivali smo da će biti dobar rezultat jer je Ivan u Saboru odradio vrhunski posao”, rekla je.

Upitana da komentira izjavu člana koalicije Jedina opcija Jure Martinovića da ne isključuje mogućnost koalicije, kazala je kako tu izjavu nije čula i da ne vidi mogućnost da se koalicija raspadne.

“Nisam čula da je to rekao. Živi zid definitivno neće biti za tu opciju. U koaliciju smo ušli najviše zbog predsjednika stranke Promijenimo Hrvatsku, profesora Ivana Lovrinovića jer smo s njim željeli provesti monetarnu reformu, želimo to i dalje. Vjerujem da će on ostati s nama do kraja”, istaknula je Palfi.

“Pričekat ćemo službene rezultate i sjesti s njima za stol, pa ćemo vidjeti kako dalje”, poručila je.

Dolazak predsjednika Živog zida Ivana Vilibora Sinčića očekuje se oko 23 sata.

U izbornom stožeru Jedine opcije u hotelu Antunović u naselju Špansko okupljeni razgovaraju uz glazbu hrvatskih izvođača, a posluživali su se kanapei, voće, kolači, kava, sokovi i voda.

Facebook Komentari