Ove godine ipak nećemo vidjeti Microsoft Band 3 i Surface Book 2, bit će samo Surface PC

Microsoft bi prema očekivanjima trebao održati novi hardverski event u listopadu, u kome smo trebali svjedočiti predstavljanju novih Surface i Band uređaja, ali su glasine samo djelomično točne.

Kao što se može pročitati u raznim izvještajima, Microsoft planira hardverski event za 26. listopada, ali u usporedbi s prošlom godinom kompanija sada namjerava predstaviti samo jedan uređaj, a to je Surface PC.

Prošle godine Microsoft je održao izuzetno bogat događaj i predstavio Lumia 950 i 950 XL telefone, Surface Book, Surface Pro 4 i Microsoft Band 2, pa se vjerovalo da takvo nešto može i ove godine.

Ipak, Microsoft će debitirati samo s novim računalom, a Microsoft Band 3, Surface Book 2 i Surface Pro 5 će biti objavljeni na proljeće sljedeće godine. Očekuje se da tada Microsoft predstavi i Surface Phone telefon, ali su glasine oko toga kontradiktorne.

Vjeruje se da će Band 3 imati poboljšan dizajn i da će biti vodootporan. Surface Book 2 će biti poboljšan jer Microsoft ne želi više kritike, primjerice, da se prašina probija između tastature i ekrana.

Share This Article