Petrov: Neka SDP, HDZ i drugi pokažu da su spremni barem odraditi tu sitnicu koju smo tražili

Čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov razgovarao je s novinarima u Dubrovniku, gdje se družio s građanima.

“Cijelu kampanju smo gradili na način da želimo čuti građane. Otišli smo do svakog grada i općine, jer želimo biti njihov glas u Saboru”, kazao je Petrov. O njihovih reakcijama kaže sljedeće:

“Ljudi su pozitivni. Naravno, uvijek ima i kritike i prijedloga i nerazjašnjenih stvari, jer je teško preko medija može prenijeti sve što se događalo i što se planira”, kazao je.

Upitan je zatim o jamstvima koja traži od najvećih stranaka, da bi Most koalirao nakon izbora.

“Sva jamstva koja smo tražili su ono što su obećavali svojim biračima, i to pet posto od toga iz zadnjih 20 godina. Sve je realno i provedivo”, kazao je.

Postavio je pitanje jesu li HDZ i SDP bezobrazni i nekorektni prema svojim biračima donošenjem zakona u vrijeme vladavina svojih vlada, a s obzirom na obećanja koja su davali biračima.

“Jesu li oni bezobrazni i nekorektni prema vlastitim biračima? Zato smo izašli deset dana pred izbore, bili smo izuzetno korektni prema drugim strankama i svim građnima i kazali da su to jamstva koja tražimo. Neka SDP, HDZ i drugi pokažu da su spremni barem tu sitnicu odraditi u idućih mjesec dana nakon izbora. Oni koji to naprave, s njima ćemo formirati izvršnu vlast. Dakle, ne može biti jasnije i ne može biti transparentnije”, kazao je.

Facebook Komentari