Veliki HDZ-ov predizborni skup u Splitu, navijači uzvikivali parole protiv HNS-a

U Splitu se održava veliki HDZ-ov predizborni skup za X izbornu jedinicu na kojem sudjeluje i predsjednik stranke Andrej Plenković, ali i ostali s HDZ-ove liste predvođeni generalom Damirom Krstičevićem.

Okupljenima se prvo obratio Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a.

”Splićani i splićanke Torcido, dobrodošli na naš završni skup. Sjetimo se dolaska vlaka slobode, poruke s Rive su uvijek odjekivale”, kazao je Škorić.

”Danas smo ponovno u Splitu gdje kuca ponosno Hrvatsko srce, da pozdravimo vjerodostojnog čovjeka koji se kroz rad potvrdio da ono što govori to i provodi. Zazovimo pobjedu za jaki Split, Dalmaciju i Hrvatsku”, kazao je Škorić.

”Mi smo nakon svega lutanja došli u poziciju da zemlja mora imati jaku i čvrstu ruku, a to može samo vjerodostojan čovjek. Pa neće Split dati glas za ‘mostove’ koji kažu da neće fotelje, a već se za njih otimaju. Nama treba Pelješki most, Čiovski most i most iz Kaštela, a ne trebaju nam ‘pametni’ koji su napravili privatnu obiteljsku stranku kojoj je najvažnije izbaciti vjeronauk iz škola”, kazao je Škorić.

Tijekom njegovog govora mogli su se čuti i pokliči koji su dolazili od predstavnika navijača koji su izvikivali parole poput ‘HNS pe***i, nogomet ste sje**li”. Skup je osiguravala i specijalna policija, prenosi N1.

Facebook Komentari