21.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Martinović i Grmoja se vrijeđaju: jedan optužen za bježanje, drugi da je...

Martinović i Grmoja se vrijeđaju: jedan optužen za bježanje, drugi da je prikriveni Bandićevac

U medijima je izbila svađa između bivšeg mostovca Jure Martinovića i Nikole Grmoje.

“Čujem da me putem društvenih mreža napada Nikola Grmoja, brine se za Živi zid u VI izb. jedinici. Nikola, kampanju, pa i ovaj dio napada prema meni plaćaš mojim novcima, naš narod to zove krađom. Znaju građani da ste Ti i Petrov izdali program i prijatelje, zato vam rejting pada, a nama raste i mi ćemo biti iznenađenje ovih izbora. Što Te veže za VI izbornu jedinicu, zašto bježiš iz Metkovića? Opet varaš, ali ti neće proći. Pozivam glasače iz VI izb jedinice, koji žele da im ministri budu iz Metkovića neka glasuju za Tebe i most”, napisao je Martinović na facebooku.

Na odgovor nije trebalo dugo čekati.

“Juro Martinović sa šestom izbornom jedinicom ima veze koliko i ja, s razlikom da ja nisam nositelj liste kao on. Ovim putem pozivam sve građane da svoj glas daju Ivanu Bekavcu, trećem s liste Mosta, jer nama u Mostu nisu bitne fotelje”, kazao je Grmoja za N1.

”On je do zadnje sekunde pokušavao u Saboru preslagivati vladu u korist Tomislava Karamarka koji nije samo bio u sukobu interesa već je radio i kontra nacionalnih interesa. Glas za Martinovića bio bi glas protiv hrvatskih interesa”, kazao je za N1 Nikola Grmoja.

Najnovije

Još iz rubrike